Alacantí

Notícia

Ana Medina, militant d'Esquerra l'Alacantí premi Diario Mèdico a les 100 millors idees en Sanitat


El passat 23 de Novembre va tenir lloc a Barcelona el lliurament de premis que anualment concedeix Diario Mèdico a les 100 millors idees en Sanitat, aquest acte es va celebrar en el Teatre Nacional de Catalunya. Diario Mèdico, el periòdic de major difusió en l'àmbit de la professió sanitària ve atorgant aquest guardó per a reconèixer la labor diària d'aquelles persones, empreses i institucions que amb la seva aportació han ajudat a millorar la medicina i la salut durant el 2009 .

Un d'aquests premis ha recaigut sobre Ana Medina, militant de Esquerra Republicana a el País Valencià i cofundadora de la Plataforma de Famílies per a la creació de l'especialitat de Psiquiatria Infanto Juvenil. A més de ser cofundadora d'aquesta Plataforma de la qual és el seu portaveu estatal, també va fundar l'Associació Adaptaha, associació de pares amb nens que pateixen Tdah d'Alacant. Pertany a la Plataforma en defensa de la salut mental en els serveis públics de salut d'Alacant. Aquesta Plataforma ha lluitat incansablement durant dos anys per a aconseguir una especialitat mèdica de la qual ja gaudeixen en la resta de l'espai europeu, sent l'Estat espanyol un dels pocs, juntament amb Croàcia i Malta, que no contava amb aquesta especialitat en el seu sistema sanitari.º

Per tot això des d’Esquerra Camp de Morvedre volem felicitar a la nostra companya de Esquerra -l’Alacantí i a tota la gent del nostre partit que s’implica en les millores socials en tots els àmbits.