Alcoi

Notícia

Reunió de la Plataforma Antipàrquing

El dimarts dia 5 de juny es va tornar a reunir la Plataforma Antipàrquing després de les eleccions per estudiar les línies a seguir d'ara endavant.

Una de les propostes que es va aprovar, va ser la de demanar una reunió amb l'alcalde Jorge Sedano per a parlar directament amb ell i exposar-li l'alternativa que des de la plataforma estem divulgant.

Un altre punt era aconseguir més actes als ajuntaments de les comarques que als seus plens han exposat el tema i han recolzat de seguida l'alternativa de la plataforma. Dins d’aquestes aprovacions es troba el Partit Popular d'altres localitats.

Mentre, els mitjans de comunicació continuaran divulgant el problema que comporta la pèrdua del sol públic i les despeses que suposarà a tots els ciutadans als que dona servei aquest Hospital.

També es vol presentar a un dels plens de l'Ajuntament d'Alcoi totes les actes recollides dels ajuntaments que s’oposen a aquest projecte.

Per últim, Esquerra proposa fer una ruta de xarrades a totes les poblacions per a donar a conéixer les dimensions negatives d'aquest projecte, per a les quals Josep Cortés es compromet personalment a acudir i presentar el problema i projecte alternatiu.