Alcoi

Notícia

ESQUERRA DEMANA A SEDANO MÉS PRUDÈNCIA I CONSENS AMB EL TEMA DE LA FESTA

Des d’ERPV-Alcoi estem veient amb preocupació les declaracions de l’Alcalde Jordi Sedano, pel que fa al tema de la festa de moros i cristians d’Alcoi, i el menyspreu amb el que tracta les consideracions del Síndic de Greuges.

Insistim en què la festa es un element d’unió de totes i tots els alcoians i que resulten menyspreables actituds que busquen la confrontació (i ves a saber si un suposat rèdit electoral). Els alcoians i les alcoianes volem festa, i la volem en pau i germanor. No és de rebut que les nostres institucions busquen resolucions als jutjats mentre que no fan res per conciliar totes les parts.

L’Alcalde d’Alcoi té l’obligació moral de solucionar el problema, de buscar un consens amb totes les parts implicades, o si més no, de intentar-ho. I així li ho exigeix Esquerra Republicana, conscients que és possible que la solució no agradarà mai al 100% a totes les parts.

Totes i tots els alcoians sentim la festa d’una manera especial, i el Sr. Sedano no té la patent d’aquests sentiments. Esquerra considera que és l’hora de la conciliació i no de tirar bidons de gasolina quan la cosa està calenta.