Alcoi

Notícia

Esquerra demana la creació d’un nou hospital per a la Foia de Castalla

ERPV creu que es una Urgència Sanitària per a la comarca de l’Alcoià la construcció de un nou hospital que done servei a Ibi Castalla i Onil. Aquest projecte fou abandonat per la conselleria de sanitat i encara no ens han explicat per quines raons.

Al voltant de l’anunci de la creació de nous quiròfans per a l’hospital Verge dels Lliris fet per l’Agència Valenciana per a la Salut, aquesta setmana, creiem que la reforma de l’Hospital d’Alcoi, encara que necessària, no fa més que apedaçar el dèficit sanitari dels nostres pobles.

Així doncs l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi continuarà saturat per als habitants de la nostra ciutat i donant un servei massa llunyà per als altres pobles de l’Alcoià.

Una urgència sanitària per als habitants de la Foia els pot costar la vida només pel que suposa el desplaçament cap a l’Hospital d’Alcoi.

Des d’esquerra no podem més que preguntar-se si estem patint les conseqüències d’una Generalitat força endeutada des del govern Zaplana i les seues terres mítiques, i que per tant no pot fer front als dèficits d’assistència social que té el País Valencià.


ERPV-l'Alcoià