Alella

Notícia

Presentació del candidat Marc Almendro

Presentació candidat Marc Almendro
Presentació candidat Marc Almendro
Aquest dissabte 21 d’octubre a les 12h us esperem al pati de les Antigues Escoles Fabra per la presentació d’en Marc Almendro com a candidat a les eleccions municipals de 2019 a Alella.
A l’acte, intervindrà l’actual Alcalde d’Alella, Andreu Francisco i comptarem amb la presència de vàries persones que d’alguna manera han estat lligades a la trajectòria d’en Marc. L’Eli Vidal, mestra i sommelier, La Lina Rubio, professora, la Isabel Nonell, ex-regidora d’Esquerra+Sumem per Alella i el Bernat Picornell, senador d’Esquerra Republicana de Catalunya, ens acompanyaran al llarg de l’acte.
 
Ara fa uns mesos, Andreu Francisco feia pública la seva intenció de no optar a l’alcaldia en les eleccions municipals de l’any que ve, després de quatre mandats (l’últim amb majoria absoluta) al capdavant d’un projecte de consens que ha fet d’Alella un poble millor. Al mateix juliol l’assemblea d’Esquerra Republicana – Sumem per Alella va escollir per unanimitat la candidatura d’en Marc Almendro per tal que seguís al capdavant d’aquest projecte. Una candidatura que continuarà amb la mateixa convicció i compromís, però amb noves fites i horitzons per endavant i energies renovades.
En Marc encarna els valors que representa ERC-SxA com a col·lectiu: proximitat, transparència, bona gestió, amor per Alella, coneixement del poble i de les seves persones, formació, professionalitat, dedicació, compromís i treball sense descans sempre pel bé comú i l’interès general. Tal com deia el mateix Almendro al presentar la seva candidatura: “ara és l’hora d’assumir responsabilitats, perquè tinc la il•lusió i l’estima per al nostre poble, l’experiència acumulada i tot el què sé que puc aportar, perquè tenim un projecte per a Alella de continuïtat i renovació. Seria per a mi una gran responsabilitat i un honor, amb el suport de la ciutadania, ser el proper Alcalde d’Alella.”
 
Aquest dissabte us esperem per compartir amb vosaltres la presentació d’en Marc, perquè volem que Alella segueixi endavant millorant dia a dia i n’estem segurs que el nostre candidat ho farà.
 
No hi falteu!