Altafulla

Notícia

A Altafulla guanya ERC, la democràcia i la República.

Resultats eleccions 21D
Resultats eleccions 21D
Al referèndum de l’1 d’octubre la ciutadania catalana va donar tota una lliçó de democràcia a l’Estat espanyol, que va oferir una contundent resposta: violència cap als votants, empresonar la meitat del govern i forçar l’exili de l’altra meitat.
Amb l’aplicació de l’article 155, el PP, PSOE i Cs s’han carregat l’autogovern de Catalunya, intentant a la desesperada prendre el control del país a les eleccions del 21D.
Però com deia la campanya d’ERC: “la democràcia sempre guanya”. Amb una participació nacional del 82%, les forces independentistes han tornat a revalidar la majoria absoluta amb 70 diputats en total.
A Altafulla la resposta va ser encara més contundent, i s’ha demostrat que el nostre poble està al costat de la República Catalana. Els darrers mesos, la mobilització republicana, colze a colze amb l’ANC i el CDR, ha estat exemplar i el 21D es van recollir els fruits d’aquesta feina.
“ERC a Altafulla ja ha guanyat unes europees i unes catalanes: ara les municipals.”
Per primera vegada ERC ha guanyat unes eleccions al Parlament a Altafulla, amb 773 vots que representen el 25% de l’electorat. Cal destacar l’alta participació de gairebé el 87%.
A més, l’EINA destaquem que les forces republicanes (ERC, Junts i CUP) han obtingut el 51,5% dels vots del poble.
Des d’ERC d’Altafulla i l’EINA volem expressar la nostra satisfacció dels resultats, tant a nivell local com nacional: ampliem la base republicana a Altafulla i, a més, els 70 diputats obtinguts garanteixen que la República avanci.
No oblidem que aquestes són unes eleccions al Parlament, però d’aquí poc més d’un any hi ha eleccions municipals. El nostre Ajuntament s’ha destacat per no estar del costat del govern republicà de la Generalitat: caldrà recordar-ho.