Alt Empordà

Notícia

ERC demana a JxCAT que deixi enrere els sous i les cadires i treballi pel que realment va votar la comarca

ERC, Esquerra Republicana de Catalunya, Alt Empordà, Figueres, Consell Comarcal,
Els consellers comarcal d'ERC al ple de consittució del Consell Comarcal de l'Alt Empordà
Aquest dijous s'ha constituït el ple del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, on Junts per Catalunya ha tornat a reeditar el pacte amb el Partit Socialista tot i que tenien a les seves mans donar al Consell, una majoria independentista.

La portaveu del grup republicà al Consell Comarcal de l'Alt Empordà Etna Estrems ha demanat a Junts per Catalunya que deixin enrere "La comoditat del pacte conegut i segur" i que "afrontin el repte de governar per representar al màxim de persones i municipis".

Estrems ha explicat que "la suma de JxCAT i ERC és de 26 dels 33 consellers i mentrestant JxCAT i PSC segueixen fent efectiu un pacte obsolet i antic que no representa la comarca".

Des d'Esquerra Republicana volem el millor pel nostre territori i malgrat un pacte antic, que no representa el que els ciutadans i les ciutadanes van votar a les passades eleccions municipals, allarguem la mà a Junts per Catalunya i li demanem que trenqui el pacte de l'eternitat i governi en minoria.

El grup republicà està disposat a treballar conjuntament per la comarca, sense parlar de càrrecs ni de sous.

Els consellers i conselleres comarcals republicanes d'aquesta legislatura seran Etna Estrems, Guillem Cusí, Anna Pérez, Salvi Guell, Eva Ungé, Sergi Palomeras, Vero Medina , Xavi Camps, Ester Marcos, Jordi Claparols i Anna Massot.