Alt Pirineu

Notícia

Actes de campanya d’ERC al Pirineu el cap de setmana de l’1 al 3 de novembre

ERC Alt Pirineu i Aran organitza aquest cap de setmana quatre actes de campanya electoral.
El primer dels esdeveniments tindrà lloc demà divendres 1 de novembre a Tremp, i comptarà amb la presència de la consellera de Justícia, Ester Capella; els senadors Miquel Caminal i Sara Bailac, així com el candidat pallarès, Pol Oliva. L’acte tindrà lloc a les 18h a l’Ajuntament de Tremp.
Dissabte al matí, dia 2 de novembre, hi ha previst celebrar l’acte central de campanya al Pla de Lledoners, coincidint amb els dos anys d’empresonament d’Oriol Junqueras i Quim Forn, per aquest motiu, la majoria d’actes del territori han quedat concentrats a la tarda de la jornada de dissabte. Serà doncs, a les 19h quan al Centre Cívic El Passeig de la Seu d’Urgell s’hi realitzi la tertúlia amb els senadors Miquel Caminal i Sara Bailac, amb el candidat al Congrés, Sergi Parramon i el Diputat al Parlament de Catalunya, Francesc Viaplana.
Finalment, el diumenge al matí, dia 3 de novembre,  la Diputada Montse Bassa i el Senador Jordi Martí, assistiran a la parada d’Esquerra Republicana al mercat de Puigcerdà i, posteriorment, a les 13.30h,  realitzaran un vermut-tertúlia al Restaurant Kennedy de la Plaça dels Herois.