Alt Pirineu

Notícia

Primer acte a Tremp de la campanya d’ERC al Alt Pirineu i Aran, de la mà de la H. Consellera Ester Capella

ERC Alt Pirineu i Aran organitza aquest cap de setmana quatre actes de campanya electoral.

El primer dels esdeveniments ha tingut lloc a Tremp, i ha comptat amb la presència de la Consellera de Justícia, Ester Capella; els senadors Miquel Caminal i Sara Bailac, així com el candidat pallarès, Pol Oliva. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda a l’Ajuntament de Tremp. Un acte presentat per l’Alcaldessa de Tremp, M. Pilar Cases, que ha agraït la visita de la Consellera a la ciutat.

Tot seguit, el més jove dels ponents, Pol Oliva com a membre de les llistes i membre de Jovent Republicà del Pallars Jussà a posat en visió la situació actual del jovent que està al carrer dia a dia lluitant pel seu futur: “Deixem clar que el jovent hi som i que hi som per lluitar per un futur digne.”

El senador Miquel Caminal, com a candidat del Pirineu, ha defensat el seu nomenament amb la fermesa i la il·lusió de voler seguir treballant pel territori des de Madrid. “Tenim un estat amb un poder judicial, econòmic i monàrquic al darrere i per combatre’l ho hem de fer a les urnes.”
La seva companya i Senadora Sara Bailac demana el vot per combatre el règim actual: “El regim del 78 és ben vigent amb aquesta sentència que suma un segle de condemna. Una condemna per deixar votar.”

A continuació l’acte ha culminat amb les paraules de la Consellera Ester Capella, recordant que és important que els partits independentistes estiguem al Congrés i al Senat. “Només així defensarem el nostre territori. La millor resposta que podem donar, és uns bons resultats en aquestes eleccions. Aquestes sentències que veiem els últims dies, ataquen els drets i les llibertats dels ciutadans.”
 
Dissabte al matí, dia 2 de novembre, hi ha previst celebrar l’acte central de campanya al Pla de Lledoners, coincidint amb els dos anys d’empresonament d’Oriol Junqueras i Quim Forn, per aquest motiu, la majoria d’actes del territori han quedat concentrats a la tarda de la jornada de dissabte. Serà doncs, a les 19h quan al Centre Cívic El Passeig de la Seu d’Urgell s’hi realitzi la tertúlia amb els senadors Miquel Caminal i Sara Bailac, amb el candidat al Congrés, Sergi Parramon i el Diputat al Parlament de Catalunya, Francesc Viaplana.

Finalment, el diumenge al matí, dia 3 de novembre,  la Diputada Montse Bassa i el Senador Jordi Martí, assistiran a la parada d’Esquerra Republicana al mercat de Puigcerdà i, posteriorment, a les 13.30h,  realitzaran un vermut-tertúlia al Restaurant Kennedy de la Plaça dels Herois