Alt Pirineu

Notícia

Actes de campanya d’ERC al Pirineu durant la setmana del 4 al 8 de novembre

ERC Alt Pirineu i Aran organitza aquesta setmana un total de set actes de campanya electoral.

El primer dels esdeveniments tindrà lloc demà dimarts 5 de novembre a Sort, i comptarà amb la presència del senador Miquel Caminal i el diputat al Congrés Xavier Eritja, així com els candidats pallaresos, Núria Juangran i Pol Oliva. L’acte tindrà lloc a les 17h a la sala de plens de l’Ajuntament de Sort.

Dimecres, dia 6 de novembre, hi ha previst l’acte a La Pobla de Segur a les 18h, al Molí de l’Oli, presentat pel diputat provincial i alcalde del municipi, Marc Baró i amb l’assistència dels candidats del Pallars Sobirà i Jussà, Núria Juangran i Pol Oliva, respectivament.

El mateix dimecres a les 20h a l’Ajuntament d’Oliana, el Senador Miquel Caminal, amb la companyia del candidat al Congrés, Sergi Parramon i l’Alcaldessa Carme Lostao realitzaran un acte en territori alt-urgellenc.

Dijous, dia 7 de novembre a les 19h tindrà lloc l’acte al Cafè Modern d’Isona, dirigit per la delegada del Govern i Alcaldessa d’Isona, Rosa Amorós. L’acompanyaran la Senadora Sara Bailac i els candidats Núria Juangran i Pol Oliva.

A les 19:30 h es realitzarà a les Homilies d’Organyà, l’últim acte de campanya de l’Alt Urgell. Hi assistiran: el Senador Miquel Caminal, el candidat al Congrés, Sergi Parramon i l’Alcaldessa Carme Lostao.

Finalment, el divendres, dia 8 de novembre,  la Diputada al Congrés, Inés Granollers i el candidat, Pol Oliva assistiran a l’acte que es farà a l’Ajuntament de Barruera a les 18h.

A les 20 h a Bellver de Cerdanya, es realitzarà l’últim acte al Centre Cívic les Escoles Velles. On hi assistiran el Senador Miquel Caminal, el Diputat al Parlament, Francesc Viaplana i la Regidora a l’Ajuntament de Bellver, Ramona Bragulat.

Tancant així la setmana de campanya d’Esquerra Republicana a les eleccions del 10 de novembre al Pirineu.