Alt Pirineu

Notícia

Esquerra Republicana acosta el debat de la República que farem amb una ‘macroparada’ sense precedents arreu del país.

Parada de la República que farem a Vielha amb Mònica Palacin, Secretària d'Organització d'ERC
Parada de la República que farem a Vielha amb Mònica Palacin, Secretària d'Organització d'ERC
El cap de setmana del 18 i 19 de març Esquerra Republicana fa un desplegament sense precedents, ni tan sols en campanya electoral, ubicant més de 145 parades de forma simultània arreu del país, incloent totes les capitals de comarca. Aquesta acció, aquesta ‘macroparada’, s’emmarca dins de la campanya participativa ‘La República que Farem’ que el passat 4 de març va viure el seu acte central i que posa a debat les propostes del partit per la República Catalana.
 
El Vicesecretari general de Coordinació interna, Territori i Organització, Isaac Peraire, com a màxim responsable de la campanya assegura que ‘en aquests moments que la judicialització de la política i els atacs contra la democràcia són més forts i fan alçar la veu a nivell internacional, la nostra millor resposta és seguir endavant, treballar i construir la nova república catalana des de tot el territori’.
 
Al territori de l’Alt Pirineu i Aran, les parades són una realitat  a les 5 capitals de comarca i a la Val d’Aran. La primera ha estat aquest dijous al mercat de Vielha amb la companyia de la Secretària d’Organització d’ERC, Mònica Palacin , i  demà, divendres, al mercat de Pont de Suert  s’incorpora la senadora Anna Azamar.
Aquest dissabte al matí ens trobareu  al mercat de la Seu d’Urgell  de 10h a 13h amb la Diputada al Congrés,  Ester Capella i al passeig de Tremp de 11.00h a 13.30h amb l’assistència de la delegada del govern de l’Alt Pirineu, Rosa Amorós, i a la tarda serem a Sort també amb Ester Capella, diputada al Congrés,  i Anna Azamar, senadora, finalment, diumenge tancarem la parada pirinenca al mercat de Puigcerdà.