Alt Pirineu

Notícia

Els senadors d’ERC Anna Azamar i Miquel Àngel Estradé, han visitat el municipi de Sant Esteve de la Sarga i Abella de la Conca

Senadors, diputat , regidores d'Abella de la Conca i gent d'ERC del Pallars Jussà
Senadors, diputat , regidores d'Abella de la Conca i gent d'ERC del Pallars Jussà
Aquest dilluns lAnna Azamar i en  Miquel Àngel Estradé, senadors d’ERC,  han visitat els pobles del municipi de Sant Esteve de la Sarga, acompanyats de l’alcalde Jordi Navarra.

Durant el recorregut han constatat el mal estat d’alguns trams de la carretera municipal, molts quilòmetres per mantenir i millorar per una administració local amb un  pressupost irrisori. Per tant, des del consistori es continua demanant a les administracions supramunicipals que se’n facin càrrec, aportant el  finançament necessari per fer-hi front.

Per altra banda, el tema que ha indignat més als senadors ha estat veure la casa consistorial apuntalada per varis suports i que fa impossible l’accés a aquesta, inhabilitant poder fer qualsevol tipus d’activitat des dels plens municipals, eleccions o qualsevol altre acte o servei per als veïns. L’alcalde ha explicat que és una obra urgent i necessària però per això necessita obtenir finançament d’altres administracions, i amb això està treballant.

També s’ha parlat sobre la preocupació de l’actual gestió del congost de Mont-rebei, actualment acull més visitants dels que pot gestionar per poder organitzar els cotxes que quasi cada cap de setmana congestionen la carretera d’accés al municipi.

Finalment, també han visitat el municipi d’Abella de la Conca acompanyats pel diputat provincial Jaume Gilabert i han conegut un municipi amb encant que té un futur ple de possibilitats, per això les regidores del municipi demanen suport a les institucions per realitzar actuacions necessàries per millorar els accessos a les cases habitades i la seva església, una obra d’art romànic com poques dins d’aquesta comarca.