Alt Pirineu

Notícia

ERC Pirineu continua amb la campanya “Construir la nova república”

ERC Pirineu segueix durant aquest mes d’agost amb la campanya “Construir una nova república” amb l’organització, de moment, de sis actes, a l’espera de poder-ne organitzar encara alguns més.
La campanya construir la nova república exposa a través de diferents actes i ponents quins són els motius per votar SÍ al referèndum del proper 1 d’octubre.
Els actes previstos arreu del Pirineu per a aquest mes són els següents:
  • Dissabte 12 d’agost. 18.30h. Plaça Major de Sort. “Pressupostos justos a la nova república” amb Ester Capella, Diputada al Congrés i Albert Castellanos, Director General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació.
  • Dilluns 14 d’agost. 13h. Rambla Dr. Pearson, de Tremp. “La República que farem, millor per al territori?” Vermut-tertúlia amb Ester Capella, Diputada al Congrés. Prèviament, parada al mercat.
  • Dilluns 14 d’agost, Mercat a Sort.
  • Dijous 17 d’agost. 20h. Centre Cívic El Passeig de la Seu. “Millorarà l’agricultura a la nova república?” Ferran de Noguera, Director dels Serveis Territorials d’Agricultura a Lleida.
  • Divendres 18 d’agost. 20h. Plaça Santa Maria de Puigcerdà. “Construir una nova república” Isaac Peraire, Vicesecretari general de Coordinació Interna, Territori i Organització d’ERC i Teresa Jordà, Diputada al Congrés.
  • Dimarts 22 d’agost.20h. Isona i Conca Dellà. “Millorarà l’agricultura a la nova república?” Ferran de Noguera, Director dels Serveis Territorials d’Agricultura a Lleida.
 
Amb aquests, i a l’espera de poder organitzar-ne encara algun més, ERC haurà dut a terme una quinzena d’actes al Pirineu exposant a la població els motius pels que votar SÍ.