Alt Pirineu

Notícia

ERC de l'Alt Pirineu i l'Aran escull el seus candidats a les eleccions del 21D

Esquerra Republicana de Catalunya ha organitzat, en els darrers dies, els diferents congressos comarcals per tal de triar els candidats que optaran a anar a les llistes electorals de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre.
Així doncs, en els respectius congressos de l’Alt Pirineu i l’Aran, que s’han celebrat entre el 5 i 7 de novembre, els electes han estat: per a l’Alta Ribagorça, Nil Monsó; per a l’Alt Urgell Urgell, Francesc Viaplana i Sergi Parramon; a la Cerdanya, Elies Nova; al Pallars Jussà, M. Rosa Amorós i M. Pilar Cases al Pallars Sobirà, Ramon Villuendas; i finalment a la Val d’Aran, Hug de la Rosa. Cal remarcar que, les comarques pirinenques formen part de la circumscripció electoral de Lleida, a excepció de la Cerdanya que pertany a la de Girona.
Esquerra Republicana de Catalunya, escull els seus candidats a través del vot directe de la seva militància i des del propi territori. Així, l’Alt Pirineu i l’Aran, ha realitzat l’elecció de fins a vuit candidats.
Pel que fa a la posició que ocuparà cada candidat, així com la inclusió o no a la llista, aquesta decisió recau en la comissió electoral d’ERC, òrgan amb representants de la direcció nacional i de les diferents federacions regionals.