Alt Pirineu

Notícia

Albert Donés, Anna Moreno i Anna Azamar ens expliquen com guanyarà la democràcia

Aquest dimecres 6 de desembre Albert Donés, ex alcalde d’Albagés que havia estat Diputat al Parlament i ara suplent a la candidatura d'ERC per Lleida, acompanyat de la veïna de Vilaller i també suplent a la candidatura d'ERC per Lleida, Anna Moreno i la senadora per Lleida Anna Azamar, han parlat de com guanyarà la democràcia en aquestes eleccions del 21 de desembre, a l’Espai Jove de Vilaller.
Anna Moreno ha començat l’acte presentant-se com a suplent a la candidatura d'ERC per Lleida i presentant els altres ponents invitats.
Anna Azamar ha explicat l’actualitat política a Madrid i ha comentat el tracte que reben els catalans des de Madrid. “Ens volen espantats, porucs, ens volen covards, no volen que votem perquè saben que perdran.”
Albert Donés per altra part, ha explicat la situació actual i com hem d’encarar aquesta situació. “La República catalana ja està creada ara hem de realitzar-la i el primer pas és anar a votar.”
L’acte ha finalitzat amb un llarg debat, on els assistents han pogut resoldre els seus dubtes.
L’explicació s'emmarca dins de la campanya que ERC està duent a terme per les eleccions del 21 d’aquest mes, aquesta continuarà durant aquesta setmana i les 2 següents amb més actes fins al dia anterior a les eleccions.