Alt Pirineu

Notícia

Josep Ramon Fondevilla pren el relleu de l'alcaldia de Soriguera

Josep Ramon Fondevilla ha esdevingut aquest divendres el nou alcalde de Soriguera, en substitució de Xavi Pedemonte (CUP), en virtut de l'acord de govern signat a l'inici de la legislatura. El relleu significa que la CUP es queda sense l'única alcaldia que tenia actualment tant a l'Alt Pirineu com al conjunt de la demarcació de Lleida.

El relleu a l'alcaldia de Soriguera s'ha formalitzat aquesta nit durant el transcurs del ple. Les dues formacions seguiran treballant en l'Ajuntament, ja que la composició de l’ajuntament és de 3 regidors del PDECat, 3 de la CUP i 1 d’ERC. 

Fondevilla ha explicat que han treballat molt còmodament durant aquests dos anys i mig i espera poder seguir fent-ho a partir d’ara. A més, ha recordat projectes bàsics per molts nuclis com són la millora dels accessos, de la xarxa d’aigua o del clavegueram.

Fondevilla assumirà les funcions d'alcalde i Pedemonte les de primer tinent alcalde. Serà Pedemonte el que es dediqui per complet a l'Ajuntament com ha fet fins ara i el que rebi el sou que correspon a l'alcalde.