Alt Pirineu

Notícia

Viaplana: La nostra República és per a tothom, per als del sí i per als del no

ERC de l’Alt Pirineu i l’Aran ha continuat aquesta tarda amb un parell d’actes més al territori encapçalats pel candidat pirinenc, Francesc Viaplana.
La primera trobada ha tingut lloc a Oliana on Viaplana ha estat acompanyat del Diputat i alcalde de Solsona, David Rodríguez; així com de la regidora d’Oliana i també candidata, Carme Lostao.
Viaplana  ha explicant als assistents que, “la República que construïm la gent d’ERC és per a tothom, per als del sí i per als del no, per millorar la situació del país i de les persones, pensin el que pensin”
El Diputat, alcalde de Solsona i fill d’Oliana, David Rodríguez ha volgut deixar clar als assistents que “no som nosaltres qui ens estem saltant la llei, és l’Estat espanyol; l’aplicació que fan del 155 està clarament fora de la Constitució” en una clara manifestació als repetits atacs que estan sotmetent les institucions i el poble català.
Lostao ha recordat que “mai fins ara havíem arribat tan lluny, i no podem fer-nos enrere i abandonar, cal seguir endavant i ho aconseguirem”
En una segona trobada, a Bellver de Cerdanya, l’alcalde de Llívia i candidat, ha obert l’acte recordant la pèrdua d’Oriol Mercadal, director del Museu Cerdà i les víctimes de l’accident de Millas.
Posteriorment, la senadora Anna Azamar ha fet una defensa del territori i la necessitat de tenir representants del Pirineu a les institucions. Judit Calveras, candidata de les JERC i número 7 per Girona, s’ha unit a aquesta defensa i ha recordat que “ERC és, de bon tros, qui aporta més candidats del Pirineu a les llistes, per tant queda clara la defensa del territori.”
Finalment, Viaplana ha clos l’acte animant als assistents a “rebentar les urnes de vots, perquè a ERC no ens fan por les urnes, vam votar i votarem les vegades que calgui”