Alt Pirineu

Qui som

Presidència i Secretaria de Promoció Econòmica i Turisme: Francesc Viaplana i Manresa. Nascut el 17/12/1981 a la Seu d’Urgell. Enginyer tècnic forestal, ha treballat en una empresa de projectes i execució de treballs forestals a Montellà de Cadí. S’ha presentat com alcaldable per ERC a la Seu d’Urgell  en les darreres municipals, aconseguint bons resultats. Actualment és regidor a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell  i President de la Regional d’ERC del Pirineu.

Secretaria d’Organització, Administració i Finances: Eva Fiter i Cirera. Nascuda el 18/1/1981 a Tremp. Politòloga, ha treballat a l’Administració Pública fins l’any 2011. Actualment forma part de la Regional del Pirineu com a Secretaria de Finances i també de la Comarcal del Pallars Jussà. Es alliberada del partit i treballa per ERC Pirineu des de fa 5 anys.
 
Secretaria d’Imatge i Comunicació i Secretaria d’Educació: Mireia Pellicer i Martí Nascuda el 4/10/1978 a Sabadell, des dels 6 anys viu a la Seu d’Urgell. És tècnica superior en educació infantil i graduada en educació social. Ha estat regidora de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i consellera comarcal en la legislatura 2007 - 2011. Actualment forma part de la Regional del Pirineu com a Secretaria d’Imatge i Comunicació, també forma part de l’executiva comarcal de l’Alt Urgell i la local de la Seu d’Urgell. Treballa com a educadora social al Consell Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell.  

Secretaria de Política Parlamentaria i vertebració del Territori i Secretaria de la Dona: M. Rosa Amorós i Capdevila. Nascuda el 10/04/1963 a Tremp. Diplomada en magisteri. Ha estat coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones (ICD), a l’Alt Pirineu i Aran en la legislatura 2007-2011.  Ha estat regidora a l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà i consellera del Consell Comarcal. Actualment forma part de la Regional del Pirineu com a Secretaria de la Dona , també està en l’executiva comarcal d’ERC al Pallars Jussà i és presidenta de la Secció Local d’ERC a Isona i Conca Dellà. Actualment és Delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a l'Alt Pirineu i l'Aran.

Secretaria d’Agricultura, Ramaderia  i Alimentació: 

Secretaria de Política Municipal: Josep Ramon Fondevilla i Isus. Nascut el 7/12/1963 a Sort. És Gerent de l’empresa Giró- port Cantó. Regidor a l’oposició a Soriguera en les dues últimes legislatures i en l’última legislatura conseller comarcal del Pallars Sobirà, actualment tinent d’alcalde del municipi.

Secretaria d’Energia i Medi Natural:  Francesc López i Bach. Nascut el 29/12/1980 a Ponts. Militant d’ERC des dels 18 anys, ha estat regidor a l’ajuntament de Peramola, actiu . Enginyer Tècnic Industrial i Enginyer de Materials. Treballa com a Cap De Producció de l’empresa LEDS-C4 a Torà, dedicada a la il·luminació.

Secretaria de Cultura i Associacionisme : Raimon Ribas i Barnola. Nascut el 25/03/1987 a Puigcerdà. Llicenciat en Història. Ha estat militant de les JERC essent el seu portaveu local i comarcal, actualment militant d’ERC. S’ha presentat com alcaldable a Puigcerdà i actualment és regidor de l’ajuntament de Puigcerdà.

Secretaria d’Infraestructures i Urbanisme: Isidre Ribera i Grau Nascut el 09/06/1975 a Alp. És arquitecte tècnic i treballa per compte propi. Militant d’ERC des del 2008. Ha estat primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Alp.

Secretaria de Salut : Anna Azamar i Capdevila Nascuda el 18/04/1983 a Sort. Diplomada en Infermeria. Treballa com a infermera d’hospitalització a l’Hospital Comarcal del Pallars. Va formar part de la candidatura d’ERC en les darreres eleccions municipals a Sort i actuament és Senadora.

Secretaria de Polítiques Socials: Carme Lostao i Otero Nascuda el 13/04/1969 a Barcelona. Viu a Oliana. És Psicòloga i treballa en el sector de l'atenció a persones en situació de dependència. S'ha presentat com alcaldable a Oliana per Fem Oliana A.M, en les últimes eleccions municipals. Actualment, és regidora de l'Ajuntament d'Oliana.

Secretaria de Joventut  i  Esports: Roger Palacin i Chauri. Nascut el 21/07/1997. Estudis cursats de Batxillerat científic a l'Institut de Tremp. Militant de les JERC des del 2014 i portaveu comarcal de les JERC al Pallars Jussà a partir del 23 de maig de 2015.  

Som una candidatura que  vam presentar-nos l’any 2012 a la direcció de la Federació Regional amb il·lusió i moltes ganes de treballar pel Pirineu. Ara, gairebé quatre anys després,  amb l’experiència adquirida, i amb el desig exprés de continuar al costat de la nostra gent, del nostre territori i del nostre país, fem la proposta d’ ampliar la candidatura i fer-la encara més efectiva, participativa i plural.
Aquesta ampliació ens aportarà renovació a la nova Permanent. amb persones noves, amb nous projectes, i diverses maneres de treballar. aquestes noves incorporacions ens permetran donar veu a les diferents comarques i aconseguir l’equilibri territorial que sempre desitgem.
D’aquesta forma, amb una major representació i diversitat d’opinions arribarem a propostes consensuades que  enriquirà la nostra tasca al Pirineu.
Ens uneixen objectius comuns: treballar perquè la veu d’Esquerra Republicana al Pirineu sigui present tant dins del partit com en totes les institucions dels nostre país, i alhora oferir suport als nostres representants municipals, i també a la militància, en tot allò que sigui de la seva responsabilitat o interès polític.
Actualment gran part dels nostres objectius encara segueixen vigents, tot i així els nous temps, amb una nova manera de fer política, ens motiven a afegir-ne algun de nou. Aquesta candidatura es compromet a :
  • Donar suport als càrrecs electes, escoltant les seves demandes i oferint-los la millor resposta possible .
 
  • Implementar una xarxa de comunicació eficaç entre militants, seccions locals i seccions comarcals mitjançant eines TIC i activar totes aquelles xarxes inactives.
 
  • Realitzar una gestió del tot transparent i accessible per tota la militància mitjançant informació directa en assemblees , reunions i trobades de diversa índole.
 
  • Traslladar amb força la veu d’ERC Alt Pirineu i Aran a la Seu Nacional, participant en la construcció nacional aportant-hi les particularitats i necessitats de la nostra regió.
 
  • Arribar a simpatitzants i entitats pròximes al nostre projecte per tal de dotar-lo de més massa social aconseguint així una major vertebració en el territori tot i  animant-los a fer el pas cap a la militància .
 
  • Promoure actes conjunts que enforteixin la relació i la confiança de tots els militants, simpatitzants i amics i amigues d’Esquerra Republicana que formen el territori de  l’Alt Pirineu i Aran. 
 
  • Crear i promoure un codi ètic per als càrrecs electes del Pirineu amb el compromís ferm de complir-lo i demostrar una nova manera de fer política, justícia social, transparència i participació
 
Som un equip de persones il·lusionades i serioses que ens comprometem  de valent  per aconseguir els objectius plantejats. Ens hem proposat  escoltar la veu de la gent del territori,  aprendre dels errors per millorar la nostra gestió i continuar treballant per poder créixer, per arribar a més gent i ser  més forts i amb més responsabilitats polítiques arreu.
Perquè tots i totes som un gran equip, farem SENTIR LA NOSTRA VEU arreu.
ARA ÉS L’HORA DE SER-HI I HI SEREM!
 
 
Imatge