Anoia

Notícia

Carme tindrà una escola nova


Així de contundent fou la delegada territorial d’educació, Carme Arnau en la seva visita a Carme la setmana passada on assistí a una trobada amb regidors i l’alcalde del consistori municipal, la directora de l’escola i la diputada d’Esquerra Republicana de Catalunya Marina Llansana.
Carme Arnau va reiterar la voluntat del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya de fer a Carme una escola de nova construcció i d’una línia. Exposà que l’Ajuntament ha de decidir els terrenys on ubicar-la i a partir d’aquí l’administració es posa a treballar en el disseny del projecte i l’adjudicació de l’obra.
Per la seva part, l’Ajuntament de Carme ja ha iniciat converses amb propietaris per tal d’adquirir uns terrenys propers a la nova zona esportiva de manera que es podrien utilitzar les instal·lacions en horari escolar.
En aquesta trobada també s’exposà la necessitat imperiosa de més espai per al proper curs i la delegada territorial aportà algunes solucions “dignes i econòmiques, ja que el Departament té planificada la construcció de la nova escola i no pot invertir massa diners en la provisionalitat d’un sol curs”.
A ERC-Carme es mostren molt satisfets d’aquest anunci ja que, com diu la regidora d’ERC Núria Vinyals, “aquest és el resultat de les gestions fetes des de la secció local i per la diputada anoienca Marina Llansana”.