Anoia

Notícia

ERC Anoia crida a la ciutadania a manifestar-se el proper 10 de juliol a favor dels drets i llibertats de Catalunya.


El proper dissabte 10 de juliol s’ha convocat una manifestació de rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional espanyol sota el lema “Som una nació. Nosaltres decidim”. L’acte tindrà lloc a Barcelona el dissabte 10 de juliol a les 18 h, començant a la cruïlla del Passeig de Gràcia amb l’Avinguda Diagonal, i anirà encapçalat per la pancarta “Som una nació. Nosaltres decidim”, per diverses personalitats de la societat civil i de les principals organitzacions socials, polítiques i culturals del país.

En aquest context reivindicatiu, la societat catalana ha de fer més visible que mai la seva capacitat de resposta i la seva voluntat de futur. Així, per Esquerra Republicana de Catalunya, el TC i Espanya representen ja el passat, doncs el nostre futur, no és altre que el dret a decidir. Catalunya com qualsevol nació, té el dret, inalienable per cap constitució, de decidir lliurement el seu futur i aspirar, si vol, a la plena sobirania. És l’hora d’expressar i mostrar amb força i valentia quin és l’únic camí possible, el camí que ha defensat sempre amb constància Esquerra Republicana de Catalunya, el camí de la independència. Per tot, esperonem i animem al poble català a sortir al carrer en defensa del dret a decidir, de la democràcia, de la sobirania, i de la llibertat de la nació catalana.

Com cità el nostre president màrtir, Lluís Companys, “tornarem a sofrir, tornarem a lluitar, tornarem a vèncer”; amics i amigues, comença una transició tranquil•la i democràtica cap a la independència, comença l’adéu a Espanya.

Per tot, la Federació Comarcal d’ERC a l’Anoia, organitza un autocar per assolir la màxima afluència ciutadana a la manifestació del proper dissabte 10 de juliol.
S’ha estimat que la sortida sigui puntualment a les 4 de la tarda de l’Estació d’Autobusos d’Igualada, i la tornada, en finalitzar la manifestació. Assenyalar també que per tal d’ajudar a sufragar-ne les despeses, el viatge tindrà un cost simbòlic de 3€.
Les places d’inscripció són limitades i, per tant, podeu realitzar les vostres reserves per correu electrònic a anoia@esquerra.org, o bé als telèfons 93.805.00.18 / 653.901.395 / 686.815.714, tot indicant-ne el nom i un telèfon de contacte.