Anoia

Notícia

Més de 250 persones reben el diputat Rufián a Piera

El públic va participar activament amb dubtes i preguntes als ponents
 
El passat divendres 31 de juny, va tenir lloc a la plaça del Peix a Piera un acte organitzat per ERC Piera amb la presència de la diputada al parlament Alba Vergés i el diputat republicà al Congrés Gabriel Rufián.
 
L'acte va comptar amb l'assistència de més de 250 persones que van omplir tota la plaça pierenca, en un esdeveniment presentat pel 1r tinent d’alcalde de Piera, Jordi Madrid i moderat per Àngel Sabaté, president de la secció local ERC Piera.
 
La trobada va arrencar a quarts de vuit de la tarda, amb un primer plantejament de les preguntes dirigides a ambdós diputats, que es varen rebre per correu electrònic i, seguidament, després de ser respostes, es va donar veu al públic assistent que va plantejar preguntes en directe. La major part de les preguntes van ser relacionades amb la "Operación Catalunya", atenent que l'Alba Vergés n'és la presidenta de la comissió d'investigació, a més de destacar dubtes també sobre el procés d'independència i qüestions en matèria de salut i cultura en una nova República Catalana.