Anoia

Notícia

Esquerra Anoia fa campanya per l’1-O a tot el territori

L’acte central estarà protagonitzat pel conseller Carles Mundó i la diputada Alba Vergés

Després del passat 11 de Setembre, en què l’Anoia va estar altament representada en el tram 102 de la Diada del Sí, Esquerra Anoia inicia la seva campanya per a defensar el dret a decidir davant del proper referèndum de l’1 d’octubre.

Així, des del 15 de setembre, primer dia de campanya, la federació comarcal republicana estarà present al territori amb diferents actes. Els primers es varen dur a terme el passat dissabte, 16 de setembre, amb actes simultanis a Calaf, en què la senadora Mirella Cortés va fer campanya pel Sí al mercat; a Montbui, que va rebre la visita del parlamentari Eduardo Reyes, membre de Súmate; a Piera, amb una parada, també al mercat setmanal d’aquest municipi; i a Igualada, en què es va celebrar la xerrada, “El SÍ de les dones”, per a deixar palesa la importància del vot femení, un públic en què l’abstenció en uns comicis és més elevada que en el cas masculí. Aquest col·loqui va tenir lloc a l’exterior del Mercat de la Masuca, amb tres ponents, la infermera Núria Forn, l’advocada Eulàlia Closa, i la politòloga Mònica Morros, acompanyades de la diputada Alba Vergés.

I continuant amb la campanya, el proper acte a l’agenda republicana és dimarts, 19 de setembre, amb el col·loqui entre empresaris i comerciants de la comarca amb el secretari de Política Econòmica i Coneixement d’ERC, Pere Aragonés, al restaurant Canaletes d’Igualada.

Pel que fa a les passejades pels mercats i parades informatives, avui dilluns la diputada Alba Vergés estarà present als comerços de Sant Martí Sesgueioles, mentre que demà serà al mercat de Masquefa. Al cap de setmana, Piera també rebrà la visita de la diputada, el dissabte 23, mentre que el diumenge 24, el Mercat del Pla d’Òdena tindrà la presència del diputat Eduardo Reyes, qui també serà a Vilanova del Camí el divendres 29.

Acte central, dijous 21 a Igualada
Com a acte central de campanya a la comarca, aquest dijous 21 de setembre a les 19:30h, el parc del Garcia Fossas acollirà l’acte amb el conseller de Justícia, Carles Mundó, qui estarà acompanyat per la diputada anoienca, Alba Vergés, el diputat al Parlament, Roger Torrent, i la senadora Mirella Cortés. 
Esquerra Anoia també farà actes, durant els propers dies, amb Josep Ginesta, secretari d’Afers Socials i Famílies, el senador Xavier Castellana, i altres ponents de pes.