Anoia

Notícia

Esquerra Anoia dóna inici a la campanya electoral, amb la igualadina Alba Vergés com a n.6 a les llistes per Barcelona

Dilluns 4 a la nit van fer la tradicional enganxada del primer cartell
 
En una roda de premsa aquest passat dilluns al matí, la candidata n.6 a les llistes d’ERC per Barcelona, la igualadina Alba Vergés, feia la prèvia d’inici de campanya per a les eleccions del proper 21 de desembre, acompanyada per l’altre anoienc a la llista, Jordi Badia, alcalde de Calaf, i el vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Anoia (CCA), David Alquézar.
 
La diputada anoienca al Parlament, va deixar palès als mitjans que “aquestes eleccions serviran per determinar qui mana a Catalunya, Rajoy o la societat catalana”. Vergés va explicar que un dels objectius dels republicans davant aquests comicis és “revertir el 155 i instaurar la República”. Tot sense oblidar, la feina feta fins ara en polítiques socials, en què la presència de Vergés al territori ha estat clau, per instaurar accions als municipis a través del Consell Comarcal de l’Anoia, com la posada en marxa de l’EAVA (l’Equip d’Atenció a la Vellesa a l’Anoia), pioner en aquesta àrea, o el SIFE (Servei d’Integració Familiar en família Extensa). Polítiques socials, doncs, que els republicans defensen continuar treballant, recuperant aquells instruments que fan progressar socialment el país aturats pel bloqueig polític.
 
En la mateixa roda de premsa, també es va donar pes al món municipal, amb la presència del vicepresident primer del CCA i alcalde de Tous, David Alquézar, qui va destacar que “l’aplicació del 155 també afecta a les finances municipals i les polítiques socials del territori”. D’altra banda, Jordi Badia, alcalde de Calaf, l’altre membre anoienc a les llistes republicanes com a número 77 per Barcelona, va destacar el pes de l’Alta Segarra, esperant que amb el nou Parlament es faci el reconeixement d’aquest territori com a comarca.
 
Enganxada del primer cartell
El mateix dilluns a la nit, ERC Anoia va donar el tret de sortida a l’inici de la campanya per al 21-D, amb el lema “La democràcia sempre guanya”; Vergés, acompanyada de l’executiva igualadina i membres de la federació comarcal va fer la tradicional enganxada del primer cartell, a la Rambla d’Igualada. L’acte central de l’Anoia serà el dimarts 12 de desembre a l’Ateneu Igualadí.