Anoia

Notícia

Forcadell i Vergés conversen amb les dones de l’Anoia

L’acte serà aquest divendres, en motiu del 8 de març, Dia Internacional de les dones
 
Aquest dijous, 8 de març, es commemora el Dia Internacional de les dones, data en la qual s’ha fixat una vaga històrica del món feminista, per fer visibles els treballs femenins, les demandes de les dones i els seus cossos. És una vaga que va més enllà del que tradicionalment s’identifica com a vaga laboral, perquè la participació de les dones és nuclear en totes les esferes de la vida.
 
En aquest sentit, ERC Anoia ja ha expressat el seu total suport a la vaga convocada i alhora, organitza un acte per a reivindicar el paper de la dona en l’entorn laboral. Així, l’endemà, 9 de març, a les 19h al Víver del Rec, d’Igualada, la presidenta del Parlament Carme Forcadell i la diputada anoienca Alba Vergés, conversaran amb altres dones de la comarca, amb pes en diferents sectors de la societat, sobre el paper femení en el món laboral.
 
La xerrada serà oberta a tothom i des d’ERC Anoia es convida a participar-hi i poder també expressar el seu punt de vista en un dels debats més presents en la nostra societat.