Anoia

Notícia

Esquerra celebra els 87 anys de la seva fundació sense cap cas de corrupció amb quatre actes a la comarca

Igualada, Piera, Capellades i Masquefa acullen xerrades el proper dilluns 19
 
El proper dilluns, 19 de març se celebren els 87 anys de la fundació a nivell nacional de la formació Esquerra Republicana de Catalunya; en motiu d’aquesta efemèride, la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana a l’Anoia organitza quatre col·loquis simultanis, a quatre municipis de la comarca amb el títol “ERC: 87 anys sense cap cas de corrupció”.
 
Així, Igualada acollirà el dilluns a les 19:30h, a la Biblioteca Central, una xerrada amb els diputats d’ERC al Parlament de Catalunya, Rubèn Wagensberg i Alba Vergés. Un altre dels municipis que acollirà l’acte serà Piera, qui rebrà, el mateix dilluns a les 19:30h a la sala d’actes del Foment, el secretari de Ciutadania i Immigració, Oriol Amorós.
 
Els altres dos municipis que també se sumaran a la commemoració dels 87 anys de la fundació d’ERC, són Capellades, qui oferirà una xerrada amb el portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, i Masquefa, que acollirà un acte amb la diputada a Madrid, Ester Capella. Ambdós actes tindran lloc dilluns 19 de març, a les 19:30h, a La Lliga de Capellades i al CTC de Masquefa, respectivament. 
 
Els actes seran oberts a tot el públic i des de la Federació Comarcal s’anima a assistir-hi i poder participar també, dirigint els seus dubtes i qüestions als ponents.