Anoia

Notícia

ERC Anoia celebra els 87 anys de la fundació d’ERC amb èxit d’actes a la comarca

Joan Tardà, Alba Vergés, Bernat Solé, Eva Baró i Oriol Amorós varen ser els ponents
 
Ahir, 19 de març, Sant Josep i dia del pare, Esquerra Republicana de Catalunya celebrava els 87 anys de la seva fundació, 87 anys defensant els valors republicans, la igualtat de drets i la justícia social, 87 anys nets de corrupció.
 
I per aquest motiu, des d’ERC Anoia es varen organitzar quatre actes simultanis a la comarca, sota el nom, “ERC: 87 anys sense cap cas de corrupció”. Així, a Igualada, el diputat al Parlament i alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, juntament amb la diputada Alba Vergés, en un acte conduit per David Prat, feien un repàs de la història del partit i destacaven la feina del món municipal en el creixement dels republicans al territori; l’acte, molt amè, va acabar amb una petita tertúlia entre els ponents i els assistents, que va permetre fer sorgir diversos punts de vista.
 
Els altres municipis que acolliren aquesta commemoració varen ser Capellades, amb el diputat Joan Tardà, qui va posar de relleu els valors republicans i va celebrar els 87 anys amb un pastís fet pels membres de la secció local; també Piera, qui va comptar amb la presència del secretari de Ciutadania i Immigració, Oriol Amorós, que va compartir un sopar amb els companys d’ERC Piera; i finalment, a Masquefa, amb la diputada Eva Baró, que va oferir una xerrada sobre la visió republicana d’Esquerra.
 
D’aquesta manera, doncs, la Federació Comarcal d’ERC Anoia es va unir a la celebració dels 87 anys de la fundació del partit republicà, un 19 de març del 1931, posant de relleu la lluita pels drets civils i socials, i el compromís amb els valors republicans.