Anoia

Notícia

ERC Vilanova del Camí estrena Whatsapp per facilitar la interacció amb la ciutadania

ERC de Vilanova del Camí ha estrenat un nou canal de comunicació, que s’afegeix als perfils que té a les xarxes socials: Twitter, Facebook i Instagram.

Amb aquest nou canal ERC de Vilanova del Camí pretén ser més propera i tenir una comunicació directa amb la ciutadania. D’aquesta manera qualsevol persona podrà posar-se en contacte a través del mòbil amb la formació per fer aportacions i/o propostes de millora per al poble de Vilanova del Camí que podran incorporar-se al nou projecte.

Alhora, ERC de Vilanova a través de Whatsapp anirà informant de les novetats de la nova candidatura i del nou projecte, el qual s’està treballant d’una manera conjunta i participativa entre els ciutadans que hi volen participar.

El número de Whatsapp d’ERC Vilanova del Camí és el 620905073 i ja està operatiu per a que qualsevol que vulgui es posi en contacte directe. Per fer-ho només hauran d’escriure a aquest número amb el missatge “Hola” i la formació els respondrà en menys de 24 hores. A partir d’aquest moment estaran al dia de les novetats, trobades, activitats i demés accions que es vagin realitzant.

Aquesta és una de les accions que l’equip de campanya està portant a terme per fer un programa electoral a la mida de tots i totes els vilanovins i vilanovines. Una campanya que es projecta propera a la ciutadania, oberta a escoltar als seus veïns, progressista i innovadora i en la que tothom que ho vulgui pugui formar-ne part.