Anoia

Notícia

Rosa Narbona repetirà com a alcaldable a Sant Martí Sesgueioles

L’actual alcaldessa santmartinenca pertany al grup municipal Sant Martí Avança-AM, afí a Esquerra Republicana de Catalunya
 
L’alcaldessa de Sant Martí Sesgueioles, Rosa Narbona, tornarà a presentar-se com a candidata per Sant Martí Avança-AM, grup municipal afí a Esquerra Republicana de Catalunya, a les eleccions del pròxim 26 de maig de 2019.

Així ho ha decidit el comitè executiu local per unanimitat, després d’una legislatura marcada per iniciatives de participació, responsabilitat social i mediambiental, nous projectes i transparència.

Narbona s’ha guanyat la confiança dels habitants de Sant Martí Sesgueioles amb tres anys de política de proximitat, amb noves iniciatives com processos participatius, un canal WhatsApp com a via de comunicació directa amb l’alcaldessa, actuacions de rehabilitació i millora pública del municipi, iniciatives de responsabilitat mediambiental, l’agermanament amb el municipi italià Patrica, entre d’altres.
 
Una legislatura intensa i optimista
A nivell polític, ha estat una legislatura marcada per fets històrics transcendentals que han unit com mai el municipi. Sant Martí Sesgueioles va ser un dels municipis durament castigats per la repressió policial de l’1 d’octubre de 2017, i el poble va demostrar com mai la seva unió i força de determinació.

Rosa Narbona, de la mateixa manera que altres alcaldes catalans, ha viscut la pressió judicial en motiu del referèndum, per no haver impedit la celebració de l’1-O; les causes penals de la querella posada per la fiscalia espanyola s’esperen a les vigílies de les eleccions municipals.

A nivell econòmic, durant els tres anys de mandat, l’Ajuntament ha presentat resultats excel·lents en la diagnosi econòmica i financera que any rere any presenta l'Àrea de Presidència de Diputació de Barcelona. S’ha dut a terme una política econòmica municipal responsable i transparent, amb ratis d’eficiència positius.

L’actual consistori de l’Ajuntament està al servei de la població i per a qualsevol dubte, consulta, idea o queixa ofereixen tots els seus canals per a resoldre-la.