Anoia

Notícia

Gabriel Rufián omple La Vinícola en la presentació d’Isabel Guerrero com alcaldable per ERC a Montbui

El passat divendres 1 de febrer, el diputat Gabriel Rufián, acompanyat de la també diputada, l’anoienca Carolina Telechea, va visitar diversos municipis de la comarca, un dels quals Santa Margarida de Montbui, en un acte a La Vinícola, per a presentar la candidata d’Esquerra a aquest municipi, Isabel Guerrero.
 
Així, més de 150 persones varen poder escoltar els dos diputats, juntament amb l’alcaldable montbuienca. Telechea va obrir l’acte presentant a Guerrero, amb qui va coincidir diversos anys al mateix ajuntament de Santa Margarida de Montbui, i de qui va elogiar la seva forma de treballar, la constància i les seves qualitats humanes.
 
D’altra banda, Guerrero va agrair a tots els presents que l’acompanyessin en la seva presentació com a candidata, i també va presentar part del seu equip, que l’acompanyarà durant els propers 4 anys. Un equip jove, renovat i amb ganes de canviar el municipi.
 
Finalment, Rufián va tancar l’acte, no sense oblidar l’actualitat política catalana, amb un judici imminent cap als presos polítics, i reclamant que tots els republicans defensin la democràcia i els seus drets. L’acte va acabar amb un refrigeri a la mateixa Vinícola, on es va poder conversar distesament amb els diputats.