Anoia

Notícia

Som Montbui – ERC estrena el seu nou local al costat de la zona del Montmercat

El nou local, situat al carrer Constitució, vol ser un punt de trobada per a tots els veïns

El grup Som Montbui – ERC, encapçalat per l’alcaldable Isabel Guerrero, vol seguir treballant al costat dels veïns de Montbui i per això, ha obert un nou local, al centre del municipi, per tal d’apropar-se encara més als montbuiencs i ser un punt de trobada per a tothom.

El grup republicà ha organitzat, fins ara, tres assemblees participatives, amb molt bona acollida, a partir de les quals s’ha pogut extreure el contingut del Pla d’Acció Municipal (PAM 2019-2022), que està redactant la candidatura d’Esquerra.

“Comencem un canvi”
Amb aquesta aposta de treball al costat del veïns i de replantejar un nou Montbui per a tots, Som Montbui – ERC ha escollit com a eslògan “Comencem un canvi”, per tal de treballar amb forces renovades i amb una nova visió del municipi.

Aquesta formació es va presentar a les darrers eleccions municipals sota el nom de Junts Per Montbui, defensant els valors republicans i d’esquerres; ara, amb el mateix ànim, la nova candidatura segueix treballant amb un grup jove, il·lusionat i convençut de poder millorar els serveis i la qualitat de vida dels veïns de Santa Margarida de Montbui.