Anoia

Notícia

Presentada la candidatura de Som Montbui - ERC

El passat dimecres dia 17 es va presentar la candidatura de Som Montbui – ERC per a les eleccions municipals del 26 de maig, a l'Ateneu Cultural i Recreatiu, on va assistir-hi un centenar de persones. La llista, encapçalada per la Isabel Guerrero, és una llista renovada, amb una important presència de jovent i està integrada per persones dels diversos nuclis i barris del municipi, es mostra un equip cohesionat i amb la voluntat de millorar Montbui.
L’acte de presentació va tenir la presència de la Consellera de Justícia Ester Capella, qui va donar recolzament a la candidatura. La Consellera, durant la tarda, va visitar diversos establiments del municipi, on va poder conversar amb els comerciants i també amb els veïns i veïnes.
Els republicans es van reivindicar com la força del canvi al municipi, amb el lema "comencem un canvi", cosa que consideren necessària després de 24 anys d'alcaldia del mateix batlle.
Les prioritats de Som Montbui - ERC es divideixen en tres àmbits principals, Montbui Treballador, Montbui Cívic i Montbui Net, àmbits que van ser proposats pels veïns i veïnes del municipi que van participar a les tres assemblees participatives que es van celebrar entre el mes de gener i febrer. Algunes de les propostes més destacades són fomentar l’activitat econòmica del municipi, amb el polígon industrial i el comerç, incentivar el lloguer social, incrementar les activitats pels joves, fomentar la participació ciutadana, enfortir el teixit associatiu, adequar el patrimoni i fer-lo més accessible per potenciar el turisme, garantir el manteniment dels espais públics i fomentar el reciclatge.
La candidatura, liderada per la Isabel Guerrero, està formada per: Joel Serrano, Cristina Ferrer, Mònica Bautista, Jaume Bosch, Cristina Morente, Juan Francisco Moreno, Alba Carpio, Joan Cunillera, Yolanda Vera, Josep Maria Segura, Laura Andreu i Núria Torrades, amb nou suplents: Miquel Vivar, Dolors Soler, Emma Mercader, Daniel Gonzàlez, Lídia Andreví, Marc Vidal, Fernando Polo, Santi Amat i Berta Hornas.