Arbúcies

Totes les notícies

Gràcies!

Aquest diumenge decidirem el futur govern d’Arbúcies. Des d’ERC estem molt satisfets de la feina feta fins al dia d’avui. No ens hem cansat de proposar nous projectes i noves maneres de fer per Arbúcies, al mateix temps que hem denunciat el que creiem que s’ha de canviar o millorar. Els arbuciencs i arbucienques s’han apropat a nosaltres i han compartit els seus neguits i les seves il·lusions, i això ens fa feliços.Han vist amb l’equip que formem ERC un equip humà preparat per governar Arbúcies amb responsabilitat i transparència. El ‪#‎24M‬ també es decidirà quants ajuntaments estaran al costat del procés independentista que ens ha de portar a decidir en llibertat el futur com a país.  Moltes gràcies a tots i totes per escoltar-nos i seguir-nos. Feu-nos confiança i no us defraudarem.  Vota ERC Arbúcies. Vota Ester Soms. ‪#‎SomsperArbúcies‬ ‪#‎NousTempsNovaGent‬ #SomsperArbúcies from ERC Arbúcies on Vimeo.

Llista ERC Arbúcies Municipals 2015

ERC Arbúcies presenta la seva candidatura a les eleccions municipals.

Esquerra Republicana va presentar dissabte a la tarda les 22 persones que formen la candidatura d’Arbúcies per les properes eleccions municipals. Amb el lema NOUS TEMPS, NOVA GENT, Soms encapçala una llista jove i renovada. Més del 80% són cares noves.  La diputada d’ERC al Congrés, Teresa Jordà, va presidir l’acte. Soms el va tancar amb un discurs on va destacar l’“honestedat, la dignitat i el sentit comú de la candidatura”. Va criticar la falta de “transparència, igualtat d’oportunitats i visió de futur” de l’actual equip de govern i va recalcar que ERC Arbúcies “treballarà pel poble, amb la sort de poder comptar amb la infraestructura i l’assessorament d’un partit com ERC al darrere”.  Actualment, ERC Arbúcies compta amb un regidor, per 7 d’Entesa per Arbúcies, 3 de CiU, 1 del PSC i 1 de CUPA.  L’acte es va fer al pati de l’inacabat Centre d’Arts Escèniques Naus Ayats. Es tracta d’un dels grans projectes de l’últim govern d’ERC a Arbúcies, i que la nova candidatura vol recuperar, després de 4 anys d’obres aturades.        

Presentació de l'alcaldable d'ERC a Arbúcies

150 persones van assistir dissabte a l’acte de presentació de l’alcaldable d’ERC a Arbúcies, Ester Soms. El diputat al Congrés i alcaldable d’ERC per Barcelona, Alfred Bosch, va ser l’encarregat de presentar-la. Bosch va remarcar la importància que tenen els municipis en el procés cap a la independència, i que per això, el 24 de maig és la primera ronda del 27 de setembre. L’alcaldable per Arbúcies, Ester Soms, va explicar el nou projecte d’ERC a Arbúcies, i la voluntat de treballar pel poble i sobretot per escoltar a la gent. ‘No tinc ganes de veure més Arbúcies com un poble apagat. Volem escoltar tothom, volem fer carrer, saber què pensa i què vol la gent’. ‘Ho tenim tot de cara per fer una gran Arbúcies’. Soms va explicar el projecte republicà pel municipi ‘volem ser realistes, no volem fer desenes i desenes de propostes per després no complir-les, sinó que farem les que complirem’.

Ester Soms, escollida cap de llista d’ERC a Arbúcies

Soms és alhora president de la Secció local. ERC Arbúcies vol construir un projecte renovat i una nova manera de fer política al municipi. Cal ‘una renovació de les maneres de fer i la necessitat de construir un projecte renovat pel poble’.  ‘El nostre és un projecte transversal i integrador, on hi té cabuda i és obert a tothom’. ‘Volem construir una alternativa capaç de plantejar bé els problemes i plantejar solucions i volem regenerar la política municipal d’Arbúcies’. ‘La transparència és un valor clau i molt necessari.’    El pla de treball de cara a les municipals és ‘explicar el nostre projecte als habitants d’Arbúcies, sumar totes aquelles persones que vulguin participar en la construcció de l’Arbúcies del futur, donar suport i recollir les necessitats, inquietuds i propostes de les persones, associacions i empreses, així com treballar i fer propostes realistes en cada àmbit i sector’.     Soms ha afegit que ‘la nostra ha de ser una candidatura representativa de tota la societat local, cohesionada, forta i oberta a tots els que creguin en aquests valors republicans de solidaritat, compromís, llibertat, igualtat i justícia social’.   L'alcaldable pels republicans ha destacat també la importància de treballar des del món municipal pel procés cap a la independència del nostre país. ‘Aquest és un moment històric pel nostre país, i volem viure’l i construir-lo des del municipi’.

Commemoració dels 301 anys del Combat d'Arbúcies

Ahir dia 13 de gener del 2015 es va commemorar a Arbúcies els 301 anys del Combat d'Arbúcies. Ester Soms, la Presidenta de la secció local d'ERC va llegir una part del manifest unitari, igual que la resta de grups polítics representats a l'Ajuntament d'Arbúcies.

Pressupost, Enramades i molt més en el nou IntERCanvi

La secció local d'Arbúcies ha publicat un nou número del butlletí IntERCanvi amb les Enramades, el pressupost municipal, el pla de barris, l'embolic amb els serveis socials i altres temes essencials per a la gent d'Arbúcies i que l'equip de govern d'Entesa està gestionant de forma descaradament partidista. En aquest exemplar trobareu propostes en positiu referent a aquests temes, més accions de la campanya #milloremarbucies, així com una pàgina dedicada a l'acte Votar és Democràcia que va omplir la Llar de jubilats amb la presència del diputat al Congrés Alfred Bosch i el vicesecretari general d'Acció Política d'ERC, Cesc Iglesies. Per altra banda, s'ha de destacar que aquest IntERCanvi incorpora novetats en el disseny i la maquetació, que s'han adaptat a la imatge corporativa d'Esquerra. A més, hi ha l'opinió de la presidenta de la secció local, Ester Soms, i del regidor Quim Santos.