Arbúcies

Notícia

Comunicat de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Arbúcies

Davant de les informacions aparegudes avui en els mitjans de comunicació en què es formulen acusacions envers el company Josep Carrapiço, la secció local d’ERC d’Arbúcies expressa el següent:

 

1r.- Que el company Josep Carrapiço ha presentat la seva dimissió com a secretari d'organització de la secció local i secretari d'organització d'ERC, en consonància amb el seu compromís ètic vers la forma d'entendre la política, i amb la voluntat de no perjudicar el partit. 

 

2n.- Que el principi de presumpció d'innocència ha de ser respectat per garantir que aquesta persona no pateixi un judici i sigui condemnada per l’opinió pública abans de poder articular els mecanismes de defensa previstos per la llei, a la qual demanem que actuï amb la màxima celeritat per aclarir tots aquests presumptes fets.

 

3r.- Recordar el compromís de la secció local d’ERC envers Arbúcies i la seva gent, un compromís iniciat fa molts anys i que sempre s’ha mantingut vigent.

 

4t.- Demanem que Arbúcies i la seva gent no vegin afectats el seu bon nom i imatge per esdeveniments com els que són objecte del present comunicat.


Arbúcies, 22 de Febrer de 2013