Arbúcies

Notícia

La mainada i la gent gran es podrien beneficiar d'un espai segur i cèntric, entre el carrer Camprodon i el Sorrall

La Placeta de Ca l'Ànima en una imatge recent
La Placeta de Ca l'Ànima en una imatge recent
Una nova plaça per a la gent d’Arbúcies. El regidor del grup municipal d’ERC a Arbúcies, Quim Santos, va presentar ahir una moció a l’ajuntament en què es demana “l’adequació i l’obertura de la Placeta de Ca l’Ànima com a espai públic”, actualment en estat d’abandonament. El grup municipal d’ERC creu que pot ser un espai ideal per a la mainada i la gent gran atesa la seva situació cèntrica al nucli urbà, i també per la seva condició de plaça interior a la que no pot accedir el trànsit de vehicles.
 
Tenint en compte que es tracta d’un espai de titularitat municipal, només caldria arranjar-la sense cap més cost que el treball de les brigades municipals, i la instal·lació del mobiliari públic pertinent al qual s’opti. La Placeta de Ca l’Ànima està situada entre l’eix comercial i social més important d’Arbúcies, és a dir, el carrer Francesc Camprodon i el carrer Sorrall i compta amb més de 500 metres quadrats.
 
En la moció, el grup municipal d’ERC també mostra el seu rebuig “més enèrgic” a l’equip de govern per “haver destinat recursos públics per a l’adequació d’espais privats, amb el cost que això comporta, quan hi ha altres espais públics en desús”, com és el cas de la Placeta de Ca l’Ànima.