Arbúcies

Notícia

NOU BUTLLETÍ INTERCANVI

Des de la secció local d'Esquerra a Arbúcies publiquem un nou número de l'IntERCanvi. En aquest butlletí destaquem com a tema de portada la realitat de l'impost de béns immobles, ampliament conegut com l'IBI, al nostre municipi. A la segona plana recordem als vilatants alguns aspectes clau d'aquest impost, entre els que destaquem, la possibilitat de fraccionar aquest impost així com també la potestat de l'ajuntament per facilitar el pagament aprovant subvencions especials per a col·lectius econòmicament vulnerables.

En aquesta publicació obrim noves seccions, com L'EXAMEN on a criteri d'ERC - Arbúcies analitzarem de forma constructiva algunes de les tasques o línies d'actuació que dur a terme l'equip de govern de l'ajuntament d'Arbúcies. Una altra nova secció serà L'ANÀLISI on s'estudiarà en detall les diferents línies d'actuació de l'ajuntament. A la darrera pàgina i en clau nacional volem lluitar contra l'oblit de les preses polítiques.

Amb aquest intERCanvi iniciem una nova etapa on es tractaran temes d'interès per les arbucienques i arbuciencs, de proximitat. En aquest sentit ens obrim a tots els vilatants, i ens comprometrem, a publicar en cada nou butlletí, quasevol neguit, preocupació o millora que proposeu com a ciutadans d'Arbúcies. Podeu fer-nos arribar les vostres propostes via:

email: arbucies@esquerra.cat
Instagram: @ercarbucies
Facebook: https://www.facebook.com/ercarbucies

Pots descarregar l'intERCanvi fent click a sobre la imatge, o aquí.