Arbúcies

Notícia

INSTÀNCIA PER MINIMITZAR ELS EFECTES DE LES ONADES DE CALOR A LA POBLACIÓ D'ARBÚCIES

ONADA DE CALOR
ONADA DE CALOR
Davant de les altes temperatures ERC -ARBÚCIES registra una instància perque l,ajuntament prengui mesures proactives en els casos d'onada de calor.

Entre altres demanem

1. Obrir les piscines municipals de manera gratuïta per a nens de fins a 13 anys, per les persones a partir de 65 anys i per dones embarassades durant els dies d'emergències per onada de calor fins a completar l'aforament màxim. Aquesta acció ja es realitza a altres ajuntaments.
2. Demanem que des de la regidoria d'Afers socials es façi un seguiment més exhaustiu i proper durant episodis d'onada de calor als col·lectius vulnerables (anteriorment citats).
3.  Demanem a l'equip de govern que els treballadors de l'ajuntament d'Arbúcies que facin tasques a exterior se'ls faciliti les eines imprescindibles per minimitzar els efectes de l'onada de calor mitjançant la dotació de roba adequada i adequant el seu horari de treball a les hores de menor insolació. En el seu defecte, es canviarà les feines de treball per unes altres que minimitzin els efectes de l'onada de calor.

Pots consultar totes les accions que demanem en aquest link.

Davant