Arenys de Munt

Notícia

ERC S'OPOSA A LA GRAN SUPERFÍCIE COMERCIAL

Només l’Equip de Govern ha impulsat la implantació d’una gran superfície a la UA-15 i el canvi d’emplaçament del Mercat Municipal. L’alcalde diu que “ha estat una decisió del Ple”. La realitat és que, en el Ple, l’oposició sempre ha votat en contra. I el portaveu de CiU, no diu res.

Acta 11/2009 Ple del 10/12/2009. Punt 5: PROPOSTA D’APROVACIÓ INICIAL DEL CONVENI URBANÍSTIC PER A LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU MERCAT MUNICIPAL I PLACES D’APARCAMENT A LA UA-15, AMB ACCÉS A TRAVÈS DE LA UA-14.

ERC diu: “...per un costat parlem de mesa anticrisis, d’economia de proximitat, de participació ciutadana, etc. i presenten un projecte com aquest sense comptar amb ningú. Què li semblaria Sr. Alcalde si vostè tingues una botiga o fos un paradista del mercat municipal i no sabés quin futur li espera?”
“...Senyors de l’equip de Govern, algun dia pensen vostès com estan deixant el poble? On es l’estudi de la viabilitat de l’operació? En sortim guanyant? Hi haurà beneficis? En quin temps?...”
“La regidora Sra. De la Iglesia diu que són conscients que es necessita un nou mercat, però que abans s’havia de parlar amb la gent implicada i no estan d’acord amb que es porti a Ple d’avui per demà. Recorda que el mercat estava previst a la UA14, en terreny públic, i ara no”.

Acta 5/2010 Ple del 23/03/2010.

El regidor Sr. Rabasseda, diu “…Des del 2006 que es va exposar al públic han passat molts anys i ara, en la recta final del mandat, ens presenten un projecte que modifica la unitat d’actuació en la qual s’executa, que no ha estat debatut amb les parts implicades, com els comerciants, que s’ha treballat amb moltes presses i té molts punts dèbils…”
“...Aquesta proposta rebutja la feina feta des del 2006 per GUSAM”.