Arenys de Munt

Ajuntament d'Arenys de Munt

Joan Rabasseda i Ferrer
Alcalde. Governança, Territori i Medi Ambient
jrabasseda@ademunt.cat 
Nascut a Santa Coloma de Farners l'any 1961, és Tècnic superior de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, expert en sistemes de gestió de la qualitat, auditories, estadística i optimització de processos, ha exercit diverses responsabilitats tècniques i directives als departaments d’Agricultura i de Governació. Actualment treballa a l'Oficina de Racionalització del Sector Públic Instrumental.
Llicenciat en Químiques. Màster en Alta Funció Directiva. Màster en Gestió Mediambiental. Ha participat com a expert en diversos projectes de la UE a Europa, Àfrica i Amèrica.
Conseller Comarcal al Maresme (2011-2013). Director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Governació i Administracions Públiques (2008-2011). Portaveu del Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament d'Arenys de Munt des de l'any 2007.

Tònia Vila i Paituví
3a tinent d'alcalde. Ensenyament, Cultura i Festes
tvila@ademunt.cat
Nascuda a Arenys de Munt l'any 1962. Va iniciar la seva vida professional en un centre de càlcul, com a cap de programa de nòmines, posteriorment en l'empresa privada realitzant tasques administratives, de màrqueting i de comerç internacional. Actualment treballa a l'administració pública en el departament d'ensenyament, des de l'any 2007. La vida política la va iniciar l'any 2006 a ERC assumint diferents tasques a l'executiva local; imatge i comunicació, i política municipal.

Vinculada amb el món educatiu, des de l'AMPA als consells escolars i el consell municipal d'ensenyament, des de l'any 1998. Destaca la seva passió per la música, especialment el barroc, i gaudir de la lectura i el cinema.
Formació professional 2n grau, branca administrativa amb estudis en relació a l'ensenyament.

Marta de la Iglesia i Formatger
4a tinent d'alcalde. Esports, Sanitat i Gent Gran.
miglesia@ademunt.cat 
Nascuda l'any 1962 a Barcelona, treballa d’infermera quirofanista en el Hospital de Mataró com a responsable de la gestió del material de cirurgia i forma part de la comissió de l'obesitat mòrbida. Ha desenvolupat diferents tasques de responsabilitat com a Product Manager i Especialista de Producte de Risk Prevention, Cap d’Àrea de Medicina en el Hospital de Mataró i Cap d’Àrea del Bloc quirúrgic del Hospital General de Catalunya. Amant dels esports de risc, practica alpinisme els caps de setmana.
Màster en Gestió Hospitalària i Serveis Sanitaris per la Universitat de Barcelona, Diplomada en infermeria per l’escola Universitària d’infermeria Santa Madrona, títol d’infermera especialitzada en cures intensives, títol d’infermera quirofanista i estudis de Formació Professional en la branca administratiu.

Josep Sànchez i Camps
1r tinent d'alcalde. Coordinació, Economia i Comunicació
jsanchez@ademunt.cat 
Nascut a Barcelona l'any 1972, treballa a l'empresa familiar en l'àmbit de la rehabilitació. Autodidacta i acostumat a fer múltiples feines, li ha permès desenvolupar tasques molt diverses a l'ambit professional, associatiu i polític. És Conseller Nacional d'ERC pel Maresme i responsable d'imatge i comunicació d'ERC Arenys de Munt. Ha estat membre de l'executiva comarcal d'ERC Maresme i secretari de política municipal.
És BBA -Bachelon in Business Administration- per ESEI amb estudis d'administració d'empresa al Regne Unit  a University of Humberside. Actualment estudia Grau d'Econòmiques per la UNED.

Àngel Castillo Vallcorba
Seguretat, Espai públic i Jovent
acvallcorba@ademunt.cat
Nascut a Barcelona a l’any 1968, empresari i emprenedor. Propietari d’una empresa metal·lúrgica especialitzada en la distribució i fabricació de material ferroviari, nàutic i aeronàutic; assumint en ella la tasca de coordinar la gestió de l’empresa, els sistemes de qualitat, i en especial, impulsar l’exportació a països de Sud-Amèrica, Àfrica i sud d’Europa.
Experiència en la coordinació i assignació de tasques en diferents tipus d’àmbits i cap d’un actual equip humà de 10 persones. Molt lligat en el passat al món del motor havent estat comissari de la Federació Catalana d’Automobilisme i participant en la organització de curses.
Vinculat a Arenys de Munt des de fa mes de 10 anys i a ERC des de 2010, actual president de  la secció local de ERC Arenys de Munt. Estudis d’electrònica, mecànica, disseny gràfic, riscos laborals e implantació de sistemes de qualitat ISO 9001.