ERC Badalona

Notícia

ERC Avancem-MES denuncia la persecució política i la indefensió davant l’entrada de la Guàrdia Urbana a les seves dependències municipalsERC Badalona lamenta que la Guàrdia Urbana, sense previ avís per part del govern municipal ni de la mateixa policia, hagi entrat en les dependències del grup municipal d’ERC Avancem-MES i hagi retirat un llaç groc i una pancarta de la finestra. Així com haver-se assabentat d’aquesta acció a través de la premsa.

El grup republicà va presentar un recurs contra el requeriment de la Junta Electoral de Zona que demanava treure la simbologia en defensa dels presos polítics i les llibertats. Aquest recurs va ser traslladat a la Junta Electoral Provincial i encara no ha rebut resposta. Tot i així, el govern municipal ha procedit a la retirada sense cap contacte previ amb cap regidor o assessor del grup.

ERC Badalona considera una irregularitat flagrant aquesta forma de procedir i expressa la seva indefensió davant d’aquests fets. Per això, traslladarà, novament, aquesta situació als seus serveis jurídics.

ERC Badalona denuncia la persecució ideològica a que està sotmès l’independentisme. Perquè reclamar llibertat que té un ampli consens a la societat catalana, independentista i no independentista, no és fer campanya, sinó defensar els drets i les llibertats col·lectives, per sobre de l’interès d’una o altra formació política.