ERC Badalona

Notícia

El grup municipal d’ERC Avancem-MES trasllada al govern municipal una bateria de preguntes sobre la guàrdia Urbana de BadalonaERC Avancem-MES és conscient de la importància del cos de la Guàrdia Urbana per a la ciutat i considera que una de les preocupacions principals del govern municipal ha de ser garantir el seu bon funcionament; dotant-lo de les eines necessàries per tal que pugui desenvolupar la seva tasca de forma eficient i en benefici del conjunt de la ciutadania de Badalona. Per això ha entrat una instància demanant que el govern municipal faciliti diferents informacions referents al cos de la Guàrdia Urbana.

El grup republicà ha demanat les despeses en inversió i manteniment executades per als edificis de la Guàrdia Urbana, el manteniment que s’hi fa, així com quines són les previsions de cara al futur. També sol·licita quines despeses s’han fet en matèria de proveïment de roba i materials de treball en els darrers anys.

Pel que fa al cost econòmic i en hores de servei per a la vigilància d’edificis públics, caldria saber quin és i quin estalvi representaria si el realitzés una empresa privada de seguretat. En tant que es tracta d’una iniciativa que es porta temps estudiant.

Sobre l’actual parc mòbil, Esquerra ha sol·licitat informació sobre quins efectius hi ha operatius en aquest moment i en quin estat es troba el contracte de manteniment i neteja dels mateixos.  

Finalment, entre altres qüestions, ERC demana, també, quin percentatge de les intervencions de la Guàrdia Urbana en el darrer 2019 ha estat dedicat a matèries vinculades a la  Seguretat Ciutadana – en la qual la Guàrdia Urbana és col·laboradora – respecte el conjunt de les intervencions en altres matèries de les quals la Guàrdia Urbana n’és cos titular.
Mots clau
: Guàrdia Urbana