ERC Badalona

Notícia

ERC Badalona lamenta la marxa del fins ara regidor Oriol Lladó i li agraeix la feina feta al servei del partit i de la ciutat

Esquerra Republicana Badalona lamenta la decisió d’Oriol Lladó i li agraeix la tasca que ha dut a terme com a regidor de la ciutat en el període 2015-2021; especialment en l’etapa com a primer tinent d’alcalde i responsable de l’àrea d’urbanisme (2015-2018).

Els republicans consideren que les discrepàncies en política són habituals i legítimes i que el partit disposa dels òrgans participatius per tractar-les parlant, debatent i acceptant democràticament les decisions de la majoria.

Des de l’Executiva Local no es comparteix l’anàlisi que fa el nostre company Oriol Lladó. En particular el que fa referència a la coalició en que es va concórrer a les eleccions municipals, la constitució del nou govern i la moció de censura. 

Les decisions preses per Esquerra Republicana en els temes claus de ciutat sempre han estat acordades a l’Assemblea Local - que és l’òrgan decisori del partit - amb més d’un 90% de suports.

Tant el Grup Municipal d’ERC Avancem com l’Executiva Local refermen el seu objectiu de seguir treballant a favor de tots els ciutadans i defensant els interessos dels badalonins i les badalonines.
Mots clau
: Oriol Lladó