ERC Badalona

Notícia

Miquel Estruch ja comença a treballar en la campanya tot just haver estat escollit

Oriol Jordan
Imatge recent d'Oriol Jordan
Oriol va ser escollit dijous en executiva Director de campanya d’Esquerra a Badalona. De fet, ell mateix s’hi va proposar pel lloc.

“Perquè tinc ganes, perquè tinc temps i perquè estic motivat. I a més, perquè puc treballar colze a colze amb el cap de llista cosa que, per altra banda, ja estic fent”. Aquests són els arguments que van fer decidir a Oriol per a postular-se en aquest sentit.

Aquesta és una de les primeres decisions al voltant de la campanya tant de l'executiva local com del ja escollit cap de llista Miquel Estruch, l'actual president local, que comença a moure les peces del tauler d’escacs, tot just haver estat nomenat. Mitjançant una campanya que pretén ser força innovadora, i s’està gestant ja, Esquerra vol assolir la xifra de 7.000 vots, recuperar el segon regidor i aspirar a un de tercer.

“Hem d’aconseguir millorar molt respecte la darrera campanya, en què crec que no ho vam acabar de fer bé. Per això aquesta vegada presentarem una proposta de campanya més original que vagi més enllà del simple tràmit d’assistir a un acte electoralista.” Oriol s’explicava: “No hem d’aspirar només a mantenir la representació ara que les enquestes diuen que correm perill de perdre la representació el 2011, perquè sinó ens estaríem sentenciant nosaltres mateixos. Tenim el candidat que necessitem i hi creiem” va afirmar.