ERC Badalona

Notícia

L’Ajuntament de Badalona protegeix equipaments i infraestructures per evitar la proliferació de nius de coloms

 
El Departament de Salut de l’Ajuntament de Badalona posa en marxa durant aquest mes actuacions en infraestructures i equipaments municipals per evitar les molèsties ocasionades per la nidificació de coloms. Demà dijous, 16 de novembre, s’ha programat una primera intervenció en el pont del carrer de Coll i Pujol, sota l’autopista.
 
Les intervencions formen part de les accions del Programa de Control de Coloms i altres aus a Badalona que impulsa la regidoria de Salut. Per al pròxim dijous, dia 23, s’ha previst actuar en el pont del Camí de Sant Jeroni de la Murtra i al poliesportiu de Casagemes, al carrer d’Antoni Maura.
 
Les intervencions evitaran les molèsties que causen aquests animals als vianants i als veïns, tot impossibilitant que hi puguin fer nius als equipaments i les instal·lacions.
 
Mentre es fan les aquestes actuacions de protecció es poden ocasionar afectacions puntuals al trànsit de persones o vehicles. D’altra banda, els responsables municipals demanen la col·laboració ciutadana per tal que no es faciliti aliment als coloms i evitar la concentració d’aquests animals als espais públics de la ciutat.
 
Mots clau
: Salut pública