ERC Badalona

Notícia

Comença a Badalona la campanya ‘Cap Infant sense joguina, cap persona sense un somriure’


El Centre Comercial Montigalà ha acollit aquest dilluns l’acte de presentació de la campanya solidària “Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure” amb l’objectiu de que cap infant, sigui quina sigui la condició econòmica de la seva família, deixi de rebre joguines pel dia de Reis. Els beneficiaris d’aquesta campanya són nens i nenes amb edats compreses entre 0 i 12 anys de famílies amb pocs recursos.
 
Les persones que vulguin col·laborar en aquesta campanya ho poden fer portant una joguina als punts de recollida establerts. En aquest punt cal destacar que és millor que les joguines siguin noves, preferentment didàctiques, i si són usades que estiguin en bon estat. També poden participar fent una aportació econòmica a l’urna que s’habilitarà a la plaça de la Vila.
 
El tret de sortida dels espais fixos de recollida de joguines ha tingut lloc aquesta tarda a l’espai habilitat al Centre Comercial Montigalà de Badalona. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Dolors Sabater; del cinquè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot; de la gerent del Centre Comercial Montigalà, Carla Ballart, i representants de les entitats col·laboradores.
 
La campanya se sustenta amb la col·laboració d’entitats veïnals, l’associació de Voluntaris Badalona, l’Ajuntament de Badalona i les aportacions d’empreses, entitats i particulars.
 
En aquest sentit, l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha destacat que la campanya “Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure” és una iniciativa solidària arrelada i un exemple de treball comunitari en xarxa amb les entitats de la ciutat. Per la seva banda, el regidor Francesc Ribot ha posat de relleu que mentre la campanya sigui necessària, aquesta iniciativa “ens ensenya el millor de Badalona” perquè suma la voluntat i la col·laboració de moltes associacions veïnals i entitats de la ciutat”.
 
Per la campanya d’aquest any s’han establert els següents punts de recollida de joguines:
 
De l’11 al 30 de desembre
·         Plaça de la Vila
·         Centre Comercial Montigalà
 
Del 23 al 30 de desembre
·         Parc esportiu Montigalà
 
Per qualsevol informació sobre la campanya podeu adreçar-vos al telèfon 934832772.
 
Mots clau
: Nadal Solidaritat