ERC Badalona

Notícia

El Ple avança cap a uns serveis socials més eficients i àgils i aprova un nou contracte de manteniment de l’espai públic

El passat dimarts 27 de febrer es va celebrar el ple ordinari d’aquest mes. Després de l’habitual minut de silenci per les víctimes de la violència masclista, en la part resolutiva es van impulsar algunes mesures per protegir el sol industrial de la ciutat (sumant-hi una parcel·la de 15.000 m2 a les Guixeres) i es va aprovar un nou contracte de manteniment per a l’espai públic (manteniments de paviments, voreres, etc.). Aquesta darrera mesura permetrà millorar el servei, optimitzar el pressupost i dedicar-hi 2,2 milions d’euros.

En l’àmbit de Serveis Socials es va fer un pas més per millorar l’eficiència i l’agilitzat en els tràmits del servei, aprovant el pre-programa d’ajuts. Aquest fet ha de servir per encarrilar millor els ajuts vinculats a l’emergència social.

En l’apartat de mocions, cal destacar l’aprovació d’una moció de reconeixement a la poeta Maria Mercè Marçal, amb els vots contraris de PP i C’S, així com una iniciativa que reclama impulsar el nou institut de Canyadó, el qual, de forma provisional, ocuparà una part dels terrenys de Ca l’Arnús. Finalment, cal assenyalar l’aprovació d’una moció de suport a la vaga feminista del 8 de març.
 
Mots clau
: Ple Municipal