ERC Badalona

Notícia

Comunicat d’ERC Badalona sobre la moció de censura impulsada pel PSC, PP i C’S

ERC Badalona lamenta profundament la decisió del PSC de Badalona. No entén que un partit de tradició democràtica i progressista accepti pactar amb la dreta xenòfoba i corrupta del PP de Garcia Albiol i C’S, per fer fora el govern d’esquerres de Badalona, del qual ERC forma part.

Aquesta decisió posa en contradicció el PSC, que, en la campanya de 2015 i també durant aquest mandat en diferents moments, s’havia compromès a no pactar amb el PP d’Albiol, i deixa clar que prioritza la qüestió nacional per sobre de les necessitats de Badalona.

Alhora, dificulta el relat metropolità i en clau estatal del PSC-PSOE, on recentment ha prosperat una moció de censura contra el PP amb els vots favorables d’ERC, que ha facilitat la presidència del socialista Pedro Sánchez.

L’escenari actual hipoteca qualsevol política de pactes amb el PSC de Badalona de cara al 2019, entenent que el seu futur com a força política d’esquerres queda en qüestió.

ERC Badalona manté el seu compromís amb l’actual equip de govern i amb l’alcaldessa Maria Dolors Sabater i reivindica la feina feta des del govern municipal per avançar cap a una Badalona més social i més justa.

ERC Badalona fiscalitzarà el govern sorgit dels pactes entre PSC, PP i C’S, conscient que l’equip del PSC, amb només tres regidors, serà ineficient i no tindrà capacitat de gestió, paralitzant la ciutat.

Finalment, ERC Badalona es compromet a continuar treballant per la ciutat des de l’esquerra i el republicanisme, teixint complicitats en clau progressista per al bé de la ciutat.