ERC Badalona

Notícia

El conseller d'Ensenyament Josep Bargalló visita Badalona

El nou conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha visitat avui Badalona amb l’objectiu de tractar les qüestions més urgents de la ciutat en matèria educativa. El conseller s'ha reunit amb el govern municipal i amb les FAMPAS (Federacions i Associacions de Pares i Mares), així com amb representats de primària i secundària d’escoles i instituts de la ciutat.
 
Josep Bargalló ha destacat que la primera visita institucional i de treball com a conseller d’Ensenyament és a Badalona per tal de mostrar “el reconeixement de l’existència d’uns problemes puntuals que afecten una sèrie de famílies i centres per la matriculació del curs següent”. Alhora, ha expressat “l’evidència de la necessitat de planificar l’educació i el projecte educatiu de la ciutat amb la voluntat de lluitar contra la segregació. És una lluita que l’equip de govern de la ciutat  té molt clara i el Departament d'Ensenyament també”.
 
L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha valorat molt positivament que el primer acte oficial del conseller d’Ensenyament hagi estat visitar Badalona i mantenir aquesta reunió en la qual, amb la presència de representants de la comunitat educativa, s’han abordat temes de planificació educativa a llarg termini i també qüestions d’actualitat. En la reunió s’ha fet un repàs de totes les construccions d’edificis escolars que encara estan pendents per atendre les necessitats de la ciutat i també del problema de les famílies que s’han quedat sense plaça de P3 i de secundària. El dia 12 de juny es farà una reunió entre l’Ajuntament, el Departament d’Ensenyament i la comunitat educativa per resoldre els problemes immediats de matriculació de P3 i de secundària del proper curs escolar en aquesta ciutat.