ERC Badalona

Notícia

El grup Municipal d’ERC Avancem-MES visita el Centre Comarcal d’Animals de Companyia del Barcelonès i es reuneix amb els seus responsablesEl passat dijous el regidor d'ERC Badalona i conseller comarcal del Barcelonès, Francesc Ribot, va visitar, amb una representació del Grup Municipal d’ERC-Avancem-MES, el Centre Comarcal d'Acollida d'Animals del Barcelonès. Durant la trobada es va fer seguiment dels projectes que estan en marxa en aquesta instal·lació, parlant amb els responsables de la Fundació Daina i el responsable del contracte del Centre.

Al llarg de la reunió es va fer una visita a les instal·lacions i es va poder observar la reducció del números de gossos que hi resideixen actualment (aproximadament 103), gràcies a una gestió més proactiva dels actuals responsables del centre pel que fa a les adopcions, i que comporta un menor nivell d'estrès pels animals i una millora del seu benestar.

Es va poder constatar l'acord de construir, en breu, un nou espai de socialització dels animals. Les obres preveuen una millora de les instal·lacions (amb un pressupost aproximat de 300.000€) i comportaran la reforma i consolidació dels patis on estan actualment els gossos, la construcció d'elements d'ombra pel estiu, i la millora d'altres espais del centre. La licitació es farà el proper any.

També es van analitzar els darrers casos que s'han donat a Badalona, amb l’aparició de colònies de gats feréstecs ( dues d’elles al barri de la Salut ) i es va expressar la necessitat de dur a terme un cens actualitzat del seu número i estat per part de l’Ajuntament.

«Constatem, amb satisfacció, la voluntat de l’entitat gestora d'obrir-se més a la ciutat, de facilitar al màxim el paper dels voluntaris i de treballar coordinadament amb les administracions i, especialment, amb les entitats animalistes de la comarca» va afirmar Francesc Ribot.