ERC Badalona

Notícia

El Grup Municipal d’ERC Avancem-MES visita l’entorn del parc Nelson Mandela

Aquest matí, diversos representants del Grup Municipal d’ERC Avancem-MES han visitat, a petició del veïns i veïnes de la zona, l’entorn del parc Nelson Mandela, al barri de Montigalà.

Durant unes dues hores els veïns i veïnes han explicat, in situ, diversos problemes que afecten al barri. Entre els més destacats, l’acabament de la segona fase del projecte del parc Nelson Mandela -la primera es va acabar el 2007-, la connexió entre el carrer Tànger i el lateral de la C-31 i diverses necessitats de manteniment d’espais i mobilitat.

Els regidors Francesc Ribot i Oriol Lladó han pogut respondre a les qüestions que plantejaven els veïns i veïnes, tot visitant els espais que més els preocupen. Alhora, s’han compromès a traslladar a les instàncies oportunes algunes de les necessitats més urgents com les vinculades al manteniment de la via pública o les obres de la C-31. També han mostrar el seu compromís a, de cara al següent mandat, entomar el compromís de finalitzar la segona fase del Parc Nelson Mandela, entenent que ha de ser un projecte que generarà un clar consens polític i ciutadà.