ERC Badalona

Notícia

La Coalició de Guanyem Badalona en Comú i ERC Badalona anuncia un pla de xoc pels Mercats Municipals i l’impuls del projecte Mercats Vius BDNDolors Sabater i Oriol Lladó, cap de llista de la coalició entre Guanyem Badalona en Comú i ERC-Avancem-Més, han anunciat aquest matí al Mercat Torner un pla de xoc d’inversió pública urgent per a la millora de les condicions dels Mercats Municipals: Cambres de refrigeració, lavabos i manteniment estructural dels equipaments amb especial atenció al  Mercat Torner i al Mercat de Llefià.

La proposta de pla de xoc d’inversió pública de 3 milions d’euros contempla una reordenació del Mercat de Pomar  d’acord amb els seus paradistes i l’impuls, al mateix mercat, d’un centre de distribució de productes de proximitat i ecològics dels diferents productors del Barcelonès Nord i Maresme.

El nou govern es compromet també, a treballar conjuntament amb la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per presentar un model propi de Mercats Municipals “Mercats Vius BDN” acompanyat d’inversió europea per tal de modernitzar els mercats durant els propers anys.

El projecte “Mercats Vius BDN” ha de permetre apartar Mercasa del projecte del Mercat Maignon i apostar per un model de mercat municipal de proximitat i adaptat a les noves necessitats de consum dels badalonins i badalonines. Per altra banda, el projecte “Mercats Vius BDN” ha de permetre, també, trobar una solució definitiva per al Mercat Torner.

Oriol Lladó, número 2 de la coalició per ERC, defensa que “l’aposta estratègica com Mercats Vius BDN permetrà atraure inversió de fons de la Unió Europea per la implantació d’un nou model de mercats a al ciutat.”

Dolors Sabater, la cap de llista per Guanyem Badalona en Comú, ha agraït que, durant les visites als mercats municipals d’aquests darrers dies, els paradistes els hagin traslladat totes les preocupacions. i que “l’aposta del nou govern per impulsar un pla de xoc d’inversió serà una de les seves prioritats durants els primers mesos de govern.”